onsdag 25 april 2018

Sommarresa beställd!

Nu börjar vi få ordning på våra semestrar och sommarplaner, och förutom lande blir det en tur till Sverige, närmare bestämt till Höga Kusten. Jag har aldrig varit där, och det ser så fint ut! Underbar natur och mycket att göra. Vi har tänkt vandra och simma och kanske paddla och klättra (främst 14-åringen, då) och se oss omkring, och eftersom Sverige är ett så trevligt land att besöka gissar jag att vi också kommer att sitta en del på caféer och restauranger, besöka sevärdheter och kolla in olika slags butiker. Där verkar också finnas en massa att göra om det skulle råka regna, och det är ju nog bäst att ta den eventualiteten i beaktande när man bokar semestrar i Norden.

Vi ska bo i en stuga, och för första gången någonsin har vi bokat den via airbnb. Det ska säkert fungera bra. Stuga är nog bäst när man är ett så stort gäng (alla barn kommer med, hurra!) - tre hotellrum och alla måltider på restaurang för sex personer blir både opraktiskt och dyrt. Dessutom hade stugan egen badstrand och både trampolin och hästar på gården, till åttaåringens stora förtjusning.

Det blir toppen! Och så härligt att det snart blir sommar!

För övrigt är jag ganska trött på att ha gipsad hand - det är trist att inte kunna göra så mycket, gipset är obekvämt och börjar dessutom bli mycket smutsigt. Men det är ju som tur är övergående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar